02-06-2019: We zijn weer terug.

Twee weken terug was het nog druk met voor bereidingen voor het hemelvaartkamp van Platax en nu zijn we alweer terug. Alle checklijsten werden weer afgewerkt zodat alle tenten, vlaggen, prijsjes, programma’s en veiligheidsmiddelen mee gingen naar Zeeland. Iedereen bedankt die zijn steentje heeft bijgedragen.

Vanaf woensdag hebben we de zon er als extra bijgekregen en naarmate de week vorderde werd de zonnebrand steeds belangrijker. Goed blijven drinken dus ook, we willen tenslotte niet uitdrogen !

De onderwater foto wedstrijd is dit jaar gewonnen door Sylvia en Dennis. Volgens de deskundige Dreamteam jury terechte winnaars. Hieronder de foto’s van de 1e en de 2e plaats met het thema macro.

SYLVIA REMMEN
DENNIS JOOR

Nog even de administratie wegwerken en spullen opruimen en dan kunnen we hemelvaartkamp 2019 afsluiten.

DREISCHOR GEMAAL

Dan is het weer opruimen en over tot de orde van de dag. Dus woensdag gewoon weer fris en fruitig in het Twiske duiken om verder te gaan met de opleidingen. De 2- en de 3 sters kunnen in principe zelfstandig de oefeningen doen en is er niet altijd een instructeur nodig. Bij de 1-sters vinden alle oefeningen plaats met een instructeur.

Wil je meeduiken laat het dan even weten via de mail of de app. Wanneer je zelf nog duikplannen hebt zet het dan ook even in de app. Misschien sluiten er nog wel meer leden aan en wordt het nog gezelliger.