24-04-2019: Nog 8 buitenwater duiken….

En dan ? Wat gebeurt er dan ? Dan, beste leden, reist een deel af naar Zeeland om daar ons kamp op te zetten en mooie duiken in de Zeeuwse wateren te maken. Ieder jaar hoort dit het hoogtepuntje van duikend Platax te zijn maar de laatste tijd wordt het wat minder vanwege schuivende school vakanties en andere prioriteiten. We gaan wat leden vragen om mee te denken om deze mooie duikgelegenheid nieuw leven in te blazen. Idee├źn zijn altijd welkom.

De club duiken gaan weer starten dus dat betekent vanaf woensdag iedere zondag en woensdag buiten duiken. Als je al een brevet hebt, sluit dan gezellig aan om een fun duikje te maken. De snoeken en baarsjes liggen al op je te wachten. Iedere woensdag gaan we om 19:45 uur te water dus kom op tijd. De duikplaatsen en tijden staan in de agenda op de site.

Betekent ook dat onze zwembad activiteiten weer wat zullen afnemen en de conditie trainingen zo goed als afgelopen zijn. Nog een reden om je even snel te laten keuren, je duikfles af te stoffen en mee te gaan naar het grote onderwateravontuur.

Afgelopen week heb ik weer in natpak gedoken zelfs met zomer handschoenen en ik moet eerlijk zeggen…Dat was best goed uit te houden en het scheelt weer wat lood. Twee Oosterschelde duiken gemaakt en totaal niet koud. Wat misschien ook heeft bijgedragen was dat ik baby harlekijn slakjes van een halve centimeter heb gezien. Drie stuks nog wel, wie wordt daar nu niet warm van !

Dan nog even terug naar de openingsduik: Wat een gezellige middag was dat ! Leuk om te zien dat er zoveel leden actief zijn tijdens de duik, de voorbereiding, de afwas en het opeten. Laten we dat er vooral in houden en de gezelligheid voorop zetten.