13-04-2019: Ken je dat?

Ken je dat? De hele weg naar zeeland zit je met je zonnebril op in de auto maar bij aankomst op de duikstek sta je toch met je winterjas aan. (Ja ik weet het, ik ben een watje). Deze dag wordt een prachtige dag maar is in de ochtend best wel fris. We zijn aangekomen bij de haven waar we gaan duiken. De missie wordt om macro te gaan en een leuke slak op de foto te zetten. Zoniet, dan gaat een van ons een schoen opeten en ik zeg niet wie dat is. Het zicht is prima in de Oosterschelde dus daar zal het niet aan liggen.

We mogen niet mopperen en zien steeds meer bekende fotografen verschijnen langs de waterkant. Blijkbaar heeft iedereen hetzelfde idee en zijn de voorbereidingen voor het ONK al in volle gang. Het water warmt al lekker op naar 8 graden en de zon op de kant doet ook zijn werk.

Bij Platax hebben we met de instructeurs alle buitenwater activiteiten weer doorgenomen voor de opleidingen en gelijk onze eigen vaardigheden met elkaar afgestemd. Twee uur lang zijn alle oefeningen de revue gepasseerd en waar nog onduidelijkheden waren hebben we afspraken gemaakt hoe we dit gaan begeleiden. Komende zondag, de 14e, starten we met de eerste duik in het Twiske. We hopen uiteraard op mooi weer en een grote groep duikers.

Voor iedereen die dit wil kan de komende woensdagen en zondagen gezellig met ons meeduiken, plaats even een berichtje in de app groep als je mee wilt. Daarnaast zijn we druk met de puntjes op de i voor de duiken tijdens het Hemelvaartkamp. Het duikschema staat online op de website en is te vinden via de link in de nieuwsbrief. Handig om even te downloaden op je mobiele telefoon.

De laatste tijd is bij veel leden de nieuwsbrief in de spam terecht gekomen. We hebben besloten om over te stappen naar een ander mailprogramma om dit te voorkomen. De voltallige redactie is er maar weer druk mee geweest.

Tot slot hebben we afgelopen woensdag drie introducee’s mogen begeleiden in het zwembad. Het is altijd leuk om mensen met de duiksport kennis te laten maken, laten we hopen dat ze hierdoor lid worden en een opleiding gaan volgen. Mond-op-mond reclame werkt tenslotte het beste.

Ohja enne…..niet vergeten om de poll op de website even in te vullen welke specialty je graag wilt volgen. Tot nu toe staat driftduiken op kop maar laat ons weten welke jij graag wilt.