05-01-2020: Het gaat beginnen

Het nieuwe jaar is bij duikteam Platax ook van start gegaan en het eerste evenement is achter de rug. Dit jaar geen openingsduik op grote diepte maar in een warm zwembad. Check de website maar even voor leuke foto’s en een verslag. Daarbij ook een oproep van onze voorzitter om dit jaar 1 duik meer te maken dan vorig jaar.

Inmiddels is er al weer veel gebeurt. Sylvia en ik zijn bij de uitslag van de fotowedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap geweest. We waren allebei verrast dat foto’s van ons in de top 10 zijn terechtgekomen. Weer een reden om volgend jaar nog een keertje mee te doen. Wil je dat ook ? In het voorjaar / zomer organiseren we nog een specialty onderwater fotografie.

De 1 en 2 sters opleiding draait inmiddels op volle toeren en nog een paar maanden dan wordt de theorie afgerond. Zo langzamerhand beginnen we weer na te denken over de buitenwater duiken. Overigens wordt er nu nog steeds gedoken door echte die-hards of leden met een warm droogpak. Het zicht is in deze tijd van het jaar meestal geweldig, en binnenkort komen de eerste eitjes van de baarzen weer.

We doen nog 1 keer een inloopavond voor alle leden met idee├źn deze maand. Dus heb je iets leuks te melden, wil je even kletsen, een idee lanceren of een opmerking maken ? Laat dan van je horen en geef je even op als je langskomt. Dan kunnen we een koekje bij de koffie regelen.