01-12-2019: Nog ff

Nog even en dan lopen we alweer tegen het einde van 2019. Bij Platax hebben net Sinterklaas uitgezwaaid afgelopen zondag. Alleen wel jammer dat er weer een probleem was met het vinden van de pakjes want die had Piet niet zo goed bezorgd. Maar verder is het dankzij de inspanning van een aantal Platax leden een leuke bijeenkomst geweest.

Afgelopen woensdag was het volle bak in het clubhuis en dat is alleen maar leuk. Leden in de opleiding, leden die weer terug zijn vanuit Egypte en leden die komen zwemmen. Met de instructeurs proberen we iedere week een conditie training te verzorgen en dat lukt de ene week iets beter dan de andere omdat er niet altijd een instructeur beschikbaar is. Er is nu tot en met april 2020 een schema wie wanneer les geeft en deze hangt in het clubhuis.

De voorbereidingen voor de nieuwjaarsduik op 5 januari zijn al in volle gang en we hebben besloten om er dit jaar een zwembad evenement van te maken. In de nieuwsbrief komt hier vast meer over te staan. Kom langs en doe gezellig mee !

Inmiddels zijn we 7 nieuwe leden rijker dus dat is echt een mooie aanvulling waar we nog lang een heleboel veilige duiken mee willen maken. In januari hebben we nog twee introductie duiken gepland staan dus wie weet komen er nog twee bij.

Verder staan er nog twee inloop momenten voor leden met idee├źn in de agenda of gewoon als je gezellig met het bestuur of de instructeurs wilt kletsen over duiken, evenementen, opleidingen e.d.