09-11-2019: Ze komen uit de kast

Je ziet ze steeds vaker aan de waterkant en ook wij hebben er weer aan moeten geloven. Het is weer tijd om het droogpak aan te trekken. Ik weet het sommige leden duiken 365 dagen in hun droogpak maar persoonlijk vind ik nat ook wel erg lekker. Maar goed vandaag dus weer droog voor de eerste keer en dat kunnen we niet van het weer zeggen: het regent en niet zo’n klein beetje ook. Voordat we omkleden praten we nog even met een bekende duikende fotograaf waar we met het ONK ook mee duiken. Zij gaat voor de slakjes, wij voor de snoeken en de kreeft.

Beiden zijn gespot tijdens de duik en na 70 minuten verlaten we het zoete Vinkeveense water.

De afgelopen weken waren vrij bedrijvig waarbij alle instructeurs een bijscholing hebben gevolgd, veel introductie duiken hebben gedaan en de voorbereidingen voor de nieuwe opleidingen hebben uitgewerkt.

We zijn inmiddels gestart met 4 nieuwe Open Water Divers en 4 Advanced Divers. Laten we de nieuwe leden een warm welkom en een goede begeleiding geven in onze vereniging. Deze laatste opleiding (Advanced Divers) wordt verzorgt door Marko in het kader van zijn opleiding en Marc met ondersteuning van IT-ers van de NOB.

Ook de voorbeidingen voor een Sinterklaas en/of kerstfeest zijn in volle gang. Iedereen die hieraan mee wil doen vragen we om zich even te melden en op te geven bij Sylvia. Het is altijd fijn als je weet hoeveel animo er is wanneer er evenementen georganiseerd worden.

In de nieuwsbrief heb je het waarschijnlijk al gelezen: er zijn 3 inloop avonden voor alle leden geagendeerd om gezamenlijk eens te sparren over het duiken, de evenementen, wat we met zijn allen leuk vinden en hoe we dit samen kunnen uitvoeren. Alle leden zijn tenslotte belangrijk voor een vereniging en dus moeten we ook met zijn allen ervoor zorgen dat we kunnen duiken en het gezellig hebben tijdens leuke evenementen.